Ponuka bývania

Vyberte si vaše
najobľúbenejšie miesto

Etapa projektu

Bytový dom

Podlažie

Počet izieb

Plocha bytu

Cena s DPH

Typológia

Dostupnosť

Fáza Termín VR Dom Názov Podlažie Izby Interiér m² Exteriér m² Spolu m² Zvýhodnená cena Cenníková cena Stav Porovnať

Aké bude vaše nové
bývanie v Čerešniach?

Pivničné kobky

Pivničné kobky

Chcete mať k bývaniu užitočný priestor navyše? S pivničnou kobkou sa vám bude bývať pohodlnejšie a navyše zvýšite hodnotu svojej investície.
Cena pivničnej kobky od 1 800 € / m² s DPH
Parkovanie

Parkovanie

Budúcim obyvateľom odporúčame kúpu vlastného parkovacieho miesta. Cena sa líši v závislosti od polohy, kúpiť si môžete aj viac miest.
Vonkajšie státie od 18 000 € s DPH
Garážové státie od 25 000 € s DPH
Financovanie

Potrebujete pomôcť
s hypotekárnym úverom?

Spolupracujeme so skúseným hypotekárnym špecialistom, ktorý vám poradí s výberom spôsobu financovania a spoločne si vyberiete tú najvýhodnejšiu ponuku.

Kontaktovať predajcu

Potrebujete pomôcť 
s hypotekárnym úverom?
1.

Vyberiete si svoje vysnívanie bývanie v Čerešniach. Podpíšeme rezervačnú zmluvu a uhradíte rezervačný poplatok 3000 €.

2.

Náš hypotekárny špecialista vám pripraví ponuky a vyrieši všetko s bankou, ktorú vyberiete.

3.

Podpíšeme zmluvu o budúcej zmluve a uhradíte časť kúpnej ceny (Čerešne Residence 15 %, Čerešne UP 10 %).

4.

Po vydaní kolaudačného rozhodnutia uhradíte zvyšok kúpnej ceny.

5.

Podpíšeme zmluvu o prevode vlastníctva a my sa postaráme o zápis na katastri.

6.

Prevezmete si kľúče od svojho nového bytu.

FAQ

Najčastejšie otázky

Výstavba bytov musí spĺňať dva základné parametre. Prvé – technické predpisujú napríklad svetelné podmienky či presné rozmery miestností. Tie druhé vychádzajú z územného plánu a určujú, aké má mať budova percentuálne zastúpenie bytových a nebytových priestorov. Ak tieto parametre nie sú splnené, nemôžu byť priestory skolaudované ako byty. Aby nezostali prázdne a mohli byť namiesto administratívy či komerčných účelov využité na bývanie, označia sa pojmom „apartmán“. Keď je takýto nebytový priestor v budove určenej na bývanie, väčšinou so zápisom trvalého pobytu nebýva problém. Ak chcete mať úplnú istotu, najlepšie je informovať sa na miestnom úrade v príslušnej mestskej časti. Zákon ale hovorí, že trvalý pobyt má občan len v budove, ktorá je označená súpisným číslom alebo súpisným a orientačným číslom a je určená na bývanie, ubytovanie alebo na individuálnu rekreáciu.

Áno, údaje o dostupnosti bytov na predaj sú na našom webe vždy aktuálne podľa online databázy. Pokiaľ vidíte, že váš vybraný byt alebo apartmán je voľný, môžete si ho rezervovať online prípadne nás kontaktovať telefonicky, mailom alebo prostredníctvom kontaktného formulára.

Štandard, v ktorom sú apartmány a byty v novostavbách zhotovené, nájdete na našej stránke, pri každom z bytov. Všetky nové byty a apartmány sú pripravené tak, aby pri odovzdaní kľúčov k bytu boli na mieste všetky podlahy, dvere, obklady, omietky, vybavenie kúpeľní a toaliet, kúrenie, elektrické rozvody so zásuvkami a príprava pre inštaláciu kuchynskej linky.

Pokiaľ si svoje bývanie v Čerešniach vyberiete s dostatočným predstihom, tak po podpise Zmluvy o uzavretí Budúcej zmluvy, si budete môcť vybrať štandrad podľa vlastných predstáv, z nášho katalógu štandardu, príp realizovať klientske zmeny. V závislosti od toho, ako ďaleko je zhotovenie daného projektu v čase podpisu, vám naši manažéri klientských zmien ukážu aktuálne možnosti úprav, nadštandardné vybavenie alebo stavebné úpravy za príplatok.

Byty 3. etapy Čerešne Residence majú zabudované stropné kúrenie i chladenie ako súčasť bytového štandardu. V apartmánoch 4. etapy Čerešne UP bude realizovaná predpríprava na klimatizáciu.

Projekt Čerešne je architektonickým výtvorom, ktorý je chránený podľa zákona č.185/2015 Z.z., známeho aj ako Autorský zákon. Rôznorodé neodborné zásahy a esteticky nejednotné doplnky môžu znížiť nielen vizuálnu, ale následne aj finančnú hodnotu celého projektu. Veríme preto, že spolu s nami máte záujem chrániť svoju investíciu, ako aj nehnuteľnosť svojich susedov

Pri rozhodnutiach vám tak bude nápomocný Design manuál pre balkóny a predzáhradky, ktorý obsahuje schválené technické špecifikácie, ako aj odporúčania k realizácii tieniacich riešení.

Manuál nájdete medzi prílohami v Klientskom portáli. Ako klient, ktorý si zakúpi bývanie v Čerešniach, budete mať vytvorené konto v Klientskom portáli automaticky.

Na prepravu z a do Čerešní samozrejme môžete využívať MHD. V cestovnom poriadku sú najbližšie k Čerešniam zastávky Lipského, Húščavova. Z rôznych smerov sa tak dostane na pešiu dostupnosť Čerešní, autobusmi 20, 35. 83 a 84. Po krátkej prechádzke sa na cestu do a z Čerešní môžete vybrať aj električkou č.4 zo zastávok Záluhy alebo Horné Krčace. Zároveň obojsmerne na trase Čerešne – Železná studnička vedia aj cyklotrasa. Vďaka čomu vznikla bezepečná trasa aj pre bicykle i kolobežky.

Čerešne plánujeme rozvíjať ako plnohodnotnú mestskú štvrť minimálne do roku 2030.

Zvolili ste si nasledovné byty do porovnania

Porovnať byty