späť na blog

Dúbravské dni budú čerešňovo sladké!

Dúbravské dni budú čerešňovo sladké!

Kedy?
V piatok 25. septembra od pravého poludnia do siedmej večer a v sobotu 26. septembra od desiatej dopoludnia do siedmej večer. 

Kde? 
Stánok ITB neprehliadneš na otvorenom priestranstve medzi Kultúrnym domom a autobusovou zastávkou.  

Ak si zvedavý, ako sa žije a býva prémiovo, autorský tím Čerešní ti povie všetko, čo ťa o projekte zaujíma a fundovane zodpovie tvoje otázky. Stánok ITB Development budú krášliť rozložené modely Čerešní, ale aj ďalších štýlových rezidenčných diel, ako sú Kolísky v Záhorskej Bystrici či Gansberg Koliba. 

ITB je developer, ktorý kráča s dobou, preto nebudú chýbať ani moderné technológie pre priblíženie nefalšovanej čerešňovej atmosféry. „Poprechádzaš“ sa interiérom aj exteriérom tvojho budúceho domova v Čerešniach fine living prostredníctvom virtuálnej reality.

Na deti čakajú sladké pochúťky, balóny, zábavné aktivity a na ich rodičov súťaž o praktický kuchynský spotrebič. Kto by domov neprivítal nový kávovar! Prísť k nemu je jednoduché – vyplníš dotazník, necháš hosteskám svoje kontaktné údaje a ak budeš mať šťastie, je tvoj. 

Čerešne chutia svetovo! Pozri si ponuku nových bytov na adrese, ktorú odborná porota CIJ Awards Slovakia označila za rezidenčný projekt roka.

dohodnite si stretnutie

Chcete bývať
v Čerešniach?