späť na blog

Prichádza Čerešne UP. 500 m2 zážitkový rooftop k bývaniu navyše

Prichádza Čerešne UP. 500 m2 zážitkový rooftop k bývaniu navyše

K doteraz skolaudovaným takmer 420 bytom a apartmánom z prvých dvoch etáp a ďalším 255 jednotkám v rozostavanej tretej etapy pribudne nový objekt Čerešne UP. Polohou najbližšie k lesoparku Sitina prinesie unikátny koncept bývania, v rámci ktorého získa každý majiteľ svoj prístup na zážitkovú strešnú terasu s rozlohou 500 m2 a množstvom funkcií.

„Vlastná“ zážitková strecha nadviaže na vnútrobloky

Najnovšie plánovaný objekt Čerešne UP, vzdialený len 10 minút autom či MHD od centra hlavného mesta ponúkne, nový a pre Bratislavu unikátny, rozmer praktického a komfortného bývania s dôrazom na aktívny komunitný život. Každý majiteľ tu okrem bytu s priestranným balkónom získa aj prístup k rooftopu, ktorý na ploche 500 m2 ponúkne priestor pre aktívne a komunitné vyžitie pod holým nebom, vrátane napr. workout ihriska, minigolfu či grilovacej zóny. Súčasťou tejto pobytovej strechy bude aj množstvo zelene pre relax a oddych, k čomu prispejú aj výhľady na okolitú prírodu – od Sitinského lesa až po Kamzík.

„Čerešne sú typické svojimi vnútroblokmi, čo dáva už zabývaným majiteľom bytov v prvých etapách veľa príležitostí tráviť čas aktívne vo svojej susedskej komunite. Zážitkový rooftop v Čerešne UP, tento koncept ďalej posunie na novú úroveň,“ vysvetľuje člen predstavenstva ITB Development Ivan Rolný.

Špeciálne ceny v predpredaji – práve teraz pre prvých 25 "UPartmánov"

Čerešne UP spolu prinesie 7 podlaží so 105 apartmánmi (61 jedno-, 30 dvoj- a 14 trojizbových), pričom do predaja, ktorého spustenie je naplánované na 16. septembra, pôjde celá ponuka bývania. Limitovaný počet (25 apartmánov) podľa vlastného výberu ponúka developer za špeciálne predpredajové ceny.

Ako je štandardom aj v prípade predchádzajúcich etáp Čerešní, vybavenie apartmánov bude vo vysokej kvalite. Jeho súčasťou bude napr. sanita a obklady značky Villeroy & Boch, laminátové parkety či interiérové dvere nadštandardnej výšky 2100 mm. Budova bude postavená zároveň vo vysokom energetickom štandarde – na streche budú umiestnené solárne panely, ktoré poskytnú zdroj obnoviteľnej energie pre výkon výťahov.

Výstavba štvrtej etapy sa začne podľa plánov v prvom kvartáli budúceho roka, pričom dokončená a skolaudovaná by mala byť približne v polovici roka 2027. Prví záujemcovia o bývanie v objekte Čerešne UP sa môžu prihlásiť už teraz cez webovú stránku www.ceresneup.sk. Developer bude záujemcov kontaktovať priebežne v poradí, v akom o limitovanú ponuku prejavia záujem.

dohodnite si stretnutie

Chcete bývať
v Čerešniach?